Er vi helt ude at ski… i Danmark?

Starbucks har en sindssygt flot butik, som er gennemført hele vejen, også ude på toiletterne. Det er langt fra et enestående eksempel. Vi har faktisk oplevet det samme alle de steder, vi har været. Vi har skrevet om, at man herovre virkelig går all in og gennemfører tingene. Husker vi, at alle hjørner af vores virksomhed afspejler det, vi ønsker, den skal afspejle? Også de steder kunden ikke kommer så ofte? Hvad med de steder kunden aldrig kommer?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s