Levende facader

Vi har i Danmark en meget restriktiv tilgang til skiltningen og facadeudtryk. Jeg vil ikke argumentere for, at området skal være helt uden regler, men mon ikke mange kommuner er blevet lige restriktive nok.

I Hong Kong findes der tilsyneladende ingen regler for skiltningen. Det giver et dynamisk, nogle ville sikkert sige et kaotisk, gadebillede. I dette dynamiske kaos gælder det om at gøre sig bemærket. Det har Burberry løst ved at opsætte en storskærm på facaden. Det er set før, men her er skærmen et vigtigt element i facadeudtrykket og det fungerer rigtig godt.

20121001-181613.jpg

20121001-182020.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s