Hvad er det vi sælger?

20120930-190828.jpg

Uanset om vi sælger tøj, møbler, fødevarer eller noget helt andet, skal vi gøre os klart, at vi i salgssituationen tilfører salget anden værdi, end den kerneydelse selve varen udgør. Vi har i jagten på pris som det primære parameter måske glemt at tænke mere nuanceret i vores travle hverdag.

Personlig service drejer sig om andet end at sige pænt goddag til kunden. Vi skal vise nærvær og udvise ægte interesse. En anden måde at udtrykke dette på blev set i butikken ThreeSixty i Landmark. De har i butikken flere citater, hvor et af dem lyder sådan her

Nobody cares how much you know until they know how much you care

Vi har i dagligvarebranchen et uudnyttet potentiale i at finde ud af, hvordan vi afkoder vores kunders reelle behov. Efter den første dag i Hong Kong står det klart, at dette sted har noget at byde på i den retning – og sikkert mange flere.

20120930-191029.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s