Frem med de varer i sælger

Kom frem og vis hvad det er I vil sælge! Vi var på besøg i det topmoderne supermarked der hedder Three Sixty, og her var hovedvægten af deres sortiment økologiske varer, men det var ikke lige det , der faldt i øjnene ved mig. De havde en bistro, som ikke var bange for at vise hvad de solgte. Alle retter stod fremme, færdiglavede og lækre. Retterne skulle selvfølgelig ikke sælges men ses som en investering i ren blikfang. Retterne, der stod fremme, fangede lige mine øjne, lækkert præsenteret, og jeg er sikker på, at der kunne gøres en forskel i de danske bistroer/supermarkedskantiner

20120930-095852.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s