Slik er ikke bare slik

Hvem kender ikke det gamle ishus på hjørnet, stedet hvor man som barn kunne købe alt i løs vægt slik. Mange steder kan man også i dag købe løs vægt slik, og faktisk er denne varegruppe gået hen og blevet et konkurrence parameter.

Så hvad skal så blive det næste skridt i forhold til også at tjene penge? En ide kunne være at tage Candylicious som ligger i Dubai Mall på ordet, eller som inspiration, for her kan opleves, hvorledes slik og merchandise kan leve hånd i hånd. Alle de store slikproducenter er repræsenteret, sammen med deres respektive varer, og on top på disse er tilført mængder af andre beslægtede varer, som forbrugerne kan vælge i købsøjeblikket.

Overført til DK kunne konceptet tilføres en cafe del, og vupti så ville man kunne tilbyde hvad den moderne forbruger efterspørger: Oplevelse, hygge, udvalg & helhed. Tilbage står opgaven at servere det hele med den rette service ved hjælp af engageret personale, og det er måske her den store udfordring ligger på hjemmebanen.

20110929-202312.jpg

20110929-202322.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s