Kidzania

Konceptet “Kidzania”, er det mest gennemførte helhedskoncept, som jeg har oplevet nogensinde.
Det er et legeland for børn, men med udgangspunkt i de voksnes verden. Der er shops, frisørsalon, restauranter, radio og tv stationer, politi, brandvæsen, ja i alt 58 aktiviteter, kun for børn, alt i børnehøjde. Et unikt koncept, hvor alt er lavet 100% og ingen kompromis’er har været nødvendigt, imponerende.
Det som også er genialt er, at forældre trygt kan aflevere deres børn i Kidzania, mens de får tid til at shoppe i resten af Dubai Mall. Det vil give centret større salg, da børnefamilier ofte skynder sig at gøre de mest nødvendige indkøb, inden de igen skynder sig hjem, da børnene ofte ikke gider at trækkes fra den ene butik til den anden.
Kidzania ville være en ønske mulighed for mange børnefamiler, i de større danske butikscentre, til gavn for forældre, børn og de øvrige butikker i centret.
Et lignende setup i Danmark ville godt kunne effektueres, både som aktivitet, mens der shoppes, men også som konkurrent og alternativ, til de mange andre danske børneattraktioner som Sommerland, Tivoli, Bakken, bonbonland osv.
Konceptet er holdbart, skiller sig ud fra de øvrige ved at præsentere børnene, på en formidabel måde, for de voksnes forunderlige verden.
Lad os alle håbe, konceptet kommer til vores lille land, det kunne være unigt.

20110929-203433.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s