Gid jeg var et barn..

Verdensklasse fra Kidzania.

Et så gennemført koncept, at man bare må opleve det igen. Boede jeg i dette land, ville det være årsagen til, at jeg igen og igen ville vælge dette center. Og som besøgende i dette land, vælge at komme tilbage, da jeg under mine børn at opleve dette. Gid jeg selv var barn!
Det må være målsætningen at få vores kunder til at have samme følelse. Følelsen af noget helt specielt. Følelsen af verdensklasse.

20110929-201619.jpg

20110929-201628.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s