Det koster ikke noget….

Efter præsentation af The Address Hotel and Resorts værdier og kultur, så ved man, at det ikke er tilfældigt, at vi oplever ekstravagant service på vores hotel. Jeg har på 4 dage endnu ikke haft øjenkontakt med en af hotellets medarbejdere uden at få et “hello sir” eller “Can I help you” i kombination med et veloplagt smil.
Den adfærd bunder i solid træning og sunde og ærlige værdier og evnen til at kommunikere dem. Director of learning and development fortalte os, at de ønsker personalet skal smile fordi de trives og ikke fordi de får besked på det.
Alle kan lære noget her – det handler om mennesker. Skab en dynamisk arbejdsplads med fokus på trivsel og man har fundamentet for service i særklasse via tilfredse medarbejdere. Det koster ikke noget….. Og service er måske den allervigtigste grund til at kunderne vender tilbage.

20110929-150215.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s