Når slik bliver til en god oplevelse…!

Besøg hos Candylicious

Butikken var meget farvestrålende med gode VM principper. Butikken var opdelt i flere zoner med gaver, soft ice og tilbehør og meget focus på ta’ selv slik med et kæmpe udvalg. Der var sågar grønne chokoladekugler der lignede oliven, – så fik man lyst til at spise chokolader og signalere jeg spiser sundt, så er her muligheden.

Der var store udstillinger af M&M’s i alle afskygninger, og der var flere flotte udstillinger på borde, mange forskellige farver – lige til at ta’ med hjem. Jeg synes at det var en meget inspirerende og spændende butik med mange små detaljer, som f.eks forskellige dåser med motiver til at fylde popcorn i og selvfølgelig i US style og motiver.

Butikken havde egen isproduktion i mange smagsretninger og et stort udvalg i tilbehør, samt et stort udvalg i accessories og andre små gaveideer, værtindegaver m.m.

De flotte udstillinger var meget inspirerende med gode pangfarver og helt igennem professionelt gennemført og specielt en blå væg med hvide hylder og et stort og farvestrålende oplæg af gavepakker.

I afdelingen for friske popcorn smagte jeg på en blanding af chasionødder og popcorm med karamel overfade – en rigtig god oplevelse, et produkt som ville være en helt oplagt og måske et tilvalg i forhold til brændte mandler, vi laver i Danmark.

Et godt og inspirerende salgsdisplay fra M&M’s udformet som figuren fra M& M’s ville godt kunne bruges til at skabe små stop op til impulskøb.

Butikken havde også en klar holdning til små sjove statements, så alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor der er mange ting, vi lige kan gå hjem og sætte igang..!

20110929-152316.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s