En fantastisk verden, med kig ind i fremtidens detailhandel..!

Besøg i Dubai Mall…!

Jeg har idag været på en fantastisk oplevelsesrejse, hvor alle rammer må være en drøm for alle udefrakommende. Dubai mall er et helt unikt indkøbscenter i verdensklasse.

Vi startede dagen i Hamleys, der har fuldstændig styr på børnefamiler, børn og barnlige sjæle, der er alt hvad hjertet kan begære af succesfyldt legetøj serveret på et søvfad af imødekommende medarbejder der alle er superangageret. Personalet træner hver dag, hvilket der bare er skønt at opleve. Her er der ikke ansat nogle fødte tandlæger, som betyder at her trænes der hverdag og de giver den gas med alle dele indenfor entertainmentert og events.

Jeg oplevede også en fantastisk modtagelse fra alle de Store Managers og andre Chefer jeg mødte. Jeg var ret imponeret over deres arrangement og fasination i deres arbejde. Jeg fornemmer også, at virksomhederne er meget opmærksomme på at informere deres medarbejdere og træner løbende med deres medarbejdere. En af de ting jeg synes lyder fantastisk er at Sales Manager i Zara udtalte, at hos dem er der ikke plads til fejl, det er ret fedt.

Besøget var Waitrose havde også en meget begejstret Store Manager, der bød velkommen. Jeg oplevede her en chef, som har sine medarbejdere i sin hule hånd, og ikke mindst respekt for hans åbenhed omkring omsætning og salg pr. kunde hans information om kundegrupper og hans afprøvning af nye koncepter i forhold indførsel af et engelsk koncept i et muslimsk land, herunder musik og andre tiltag og roen omkring kasselinien.

Besøget på Dean & Deluca var bare også en dejlig oplevelse, med en god præsentation og en superbetjening fra personalets side gav de en fornemmelse af hvad succes i verdensklasse er og alt i alt en fantastisk god oplevelse.

En detalje jeg personligt sætter stor pris på er de store gange og overdådelige omgivelser og hele måden Dubai Mall er bygget op omkring med en rigtig en god service og masser af oplevelser, det er bare så lækkert, at gå i Dubai Mall. Det oser af kvalitet, med en renhed og en visuel oplevelse og en god tilrettelæggelse fra alle butikker, varehusene, restauranter, ja selv toiletforholdene lever op til et 5 stjernet hotel i Europa.

20110927-200821.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s