Waitrose

Waitrose: Hvem siger at mange skilte og tonsvis af varer er den eneste måde at sælge varer på. Et besøg hos Waitrose har vist, hvorledes man kan gribe detailhandel an på en langt mere for forbrugeren rolig måde til at få overstået sin daglige handel på.
Waitrose viser på bedste vis, at man i rolige omgivelser med en velordnet indretning kan få forbrugerens gunst. Det var varen der var i fokus.
Et eks. på Waitrose måde at underspille på: Waitrose havde internt en 4 timers regel på alt frisk brød. Derefter blev brødet kasseret. Denne regel blev der ikke skiltet med, og forklaringen var: Dette ved vores kunder godt.
Omvendt fortegn i butikken var også at se en sektion som var forbeholdt ikke muslimer, her blev solgt svinekød og produkter med svinekød, og med 10% muslimer i DK var tiden måske snart til at tænke på lignende. Modsat rettede varetiltag i DK?

20110927-185107.jpg

20110927-190723.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s