Koncept: gennemtænkt og gennemført

Det er verdensklasse, når koncepter fungerer og fremstår troværdige uanset hvor i verden man befinder sig. Når en brandstore i Dubai præsenterer et brand på nøjagtigt samme vis, som hvis man befandt sig i London eller Milano, beviser det at man er afklaret omkring sit koncept og har sat nogle præcise retningslinier for hvordan dette implementeres – inventar, facade, personalets udstråling, VM etc. Noget som for mange danske detailkæder virker indlysende, men som alligevel for mange ikke lykkedes 100%…. Dette mestrer største delen af Dubai Malls konceptstores til perfektion.

20110927-175946.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s