Hvad er god kundeservice?

Vi taler ofte om god service. Men hvad er det helt konkret? I New York oplever jeg eksempler på små detaljer der giver en fantastisk kundeservice. Herunder kan du se 2 eksempler.

Overfor vores hotel ligger en lille deli som vi spiste morgenmad på første dag. Dag 2 gik vi derind igen og her havde han reserveret et bord til os, selvom han ikke vidste at vi kom. Derudover kunne han huske hvem der drak kaffe og hvem der ikke gjorde. Små detaljer, som ikke kostede ham noget, men som betød virkelig meget for vores oplevelse, og som har været med til at gøre at vi spiser der hver morgen nu. Hvor tit oplever du det i Danmark?
På rooftop restauranten i RH var det én tjener der tog imod vores bestilling men en anden tjener der kom med drikkevarerne. Alligevel vidste ham der kom med drikkevarerne præcis hvem der skulle have hvad. Det betød at han ikke behøvede forstyrre konversationen ved bordet, men blot kunne sætte drikkevarerne det rette sted. Det kostede ham ingenting, men det gav os en god oplevelse. Hvordan ydede du selv service i den kategori?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s