Back to business

En oplevelse for livet rigere, nye venner og bekendtskaber, en masse nye ideer og blod på tanden til at videreudvikle mit lille hjørne af detailhandlen. Singapore 2018 med Glenny fra ZBC og de to fantastiske varehuschefer Jonas og Morten, har i den grad udvidet mit syn på detailhandel og givet mig lyst til udvikling, ikke kun på arbejdspladsen, men også på det personlige plan – af hjertet tak til jer alle.

I turens spæde begyndelse, sad vi på en Starbucks i Kastrup lufthavn og lavede en forventningsafstemning. Alle mine forventninger til turen blev overgået. Den lille uges tid vi var afsted, så vi detailhandel i absolut verdensklasse. Koncepter som var gennemførte og inspirerende. Blev udsat for overraskelser i ét væk. Og som om dette ikke var nok, kan jeg ikke beskrive, hvor inspirerende og berigende det har været at kunne sparre med de andre vindere og vores facilitator og mentor Glenny fra ZBC. En helt igennem unik oplevelse, som kun kan beskrives som “once in a lifetime”. Nu er det back to business, og nøj hvor jeg glæder mig til at kunne tage alle de inspirerende oplevelser og nye ideer i brug herhjemme.

En kæmpe tak til Spejder Sport for at have indstillet mig til denne pris. Tak til komiteen som har udvalgt mig, blandt mange kompetente indstillede. Tak til ZBC, Dansk Erhverv og Dansk Handelsblad for at gøre denne oplevelse mulig. Tak til Glenny, Jonas og Morten for deres sublime selvskab, sparring og inspiration.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s