Præmien, der overgik alle forventninger

Turen lakker mod enden; velsagtens den mest oplevelses-komprimerede rejse et helt normalt liv kun kan drømme om at opleve bare een gang.

Men her er vi; 3 vindere af Danish Retail Award og vores facilitator, ZBC direktør Glenny, der puster ud i hotel-lobbyen, inden turen om lidt går mod lufthavnen. Det har været hæsblæsende, overdådigt, imponerende, overraskende og alle andre tænkelige superlativer i den gode ende af spektret. Men først og fremmest har det været lærerigt og super inspirerende for 3 dygtige retail-individer, som har suget oplevelserne fra det lovede “retail i verdensklasse” til sig.

Der er blevet reflekteret i fællesskab og hver for sig, og der er blevet diskuteret og debatteret,  samtidig med at der er knyttet bånd på tværs af kæder og brancher.

Uvurderligt for at sige det mindst; for mit eget vedkommende kan jeg konstatere, at jeg nu er endnu mere committed til at gå hjem og gøre mit næste år endnu skarpere og eksekvere på mange af de ideer, der er på min blok for næste års businessplan i Føtex Husum.

Samtidig skal jeg gøre mit til at udbrede budskabet om Danish Retail Award. Et shout til alle CEO’s, kædechefer/direktører, retail directors mm. Se at få nomineret jeres bedste folk til det her! Slut med jantelov og få hædret den i din organisation, der gør en forskel og er med til at innovere dit brand indefra! De personer bør hyldes, og bare skabe grobund for flere af fremtidens stærkeste ledere viser sig frem i et fag, som har brug for al den positive omtale det kan få!!

En kæmpe tak til Dansk Erhverv, Dansk Handelsblad og ZBC  for at gøre denne tur mulig; og ikke mindst, at den er så uforglemmelig, som den er!!

Og slutteligt en kæmpe tak til Jesper, Glenny og Jonas for at være de bedste rejsekammerater. For ligesom i retail så er det menneskern,  der i sidste ende gør den afgørende forskel!

Morten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s