Service, rene linjer og oplevelser

Kunderne kan kun blive glade i “låget” når de møder en medarbejder, der pænt står og byder velkommen, samtidelig med at man får en “rengjort” kurv. Turen gennem supermarkedet starter med et unikt varespejl, betjente afdelinger med arbejdende værksteder bagved, hvor kunderne kan opleve produkternes tilblivelse.

Der er tænkt ideer og opskrifter gennem hele ferskvareafdelingen, og når kunderne møder kolonialvarerne, oplever de bredden.

Brede gange, hvor der er tænkt balance mellem varer og dekorationer. Vin og spiritus er som en shop i shop med kæmpe udvalg i high-end vine. Afdelingen “vælter” dog ikke i varer! Vin og spiritus afdelingen er bygget op omkring en bar, hvor kunderne har mulighed for smagsprøver i high-end vinglas. Som kunde i et af Shaghais supermarkeder oplever kunderne en unik ren butik, service, ideer og mulighed for take away.

IMG_0425-2.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s