Verdensklasse oplevelse

Det var med spænding, vi så frem til aftenens spisning. Vi kunne af programmet se, at vi skulle på restaurant Felix. Restauranten er indrettet af avantgarde designeren Philippe Starck, og den ligger på toppen af The Peninsula Hotel lige ved Victoria Harbour med en fantastisk udsigt over Hong Kong skyline. Lad mig slå fast med det samme, at uanset hvad vores forventninger til aftenen måtte have været, er de helt sikkert blevet overgået med flere længder.

Vi blev kørt til restauranten og tilbage igen i to lækre Mercedes biler. En stor kontrast til de lokale røde taxier, der alle bærer tydeligt præg af at blive brugt.

20121002-161546.jpg

Vi startede aftenen med en drink i baren. Og her var vi allerede bjergtaget af den fantastiske udsigt. Vel vidende at der senere på aftenen ville være et kæmpe fyrværkeri i anledning af Kinas nationaldag.

20121002-162429.jpg

Selve middagen var i topklasse og betjeningen ligedan. Ikke fordi maden eller vinen var i særklasse, misforstå mig ikke. Den var i topklasse, og oplevelsen hænger bare sammen. Indretning, udsigt, mad, vin og betjening. Absolut en verdensklasse oplevelse.

20121002-231249.jpg

Måske kan jeg også nævne udsigten fra herretoiletterne.

20121002-231510.jpg

Selv om billeder ikke kan gengive fyrværkeri oplevelsen, giver det alligevel et indtryk af oplevelsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s