Et fantastisk koncept

I Hong Kong er m2 priserne tårnhøje. Det betyder, at de færreste familier har plads til at holde for eksempel børnefødselsdage i hjemmet. Det har en konceptbutik i K11 løst på en fornem måde. Du lejer simpelthen et køkken med tilhørende faciliteter og personale og inviterer til Cupcake “seminar” med frokost.

Børnene, med eller uden forældre, lærer at bage, samtidig med at alle har en fantastisk dag. De arrangerende forældre har ingen efterfølgende oprydning og alle deltagere kommer derfra med kager og en rigtig god oplevelse. Var der nogle der sagde convenient?

Når der ikke afholdes børnefødselsdage, kan der arrangeres alt lige fra vinsmagning til madlavningskurser. Fantastisk koncept.

20121001-174703.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s