Inspiration fra Zara

Nemme løsninger for kunden, men dog med mulighed for variation. Jakke, bukser, skjorter, tilbehør i form af sko, bælter, tasker. Hurtigt, nemt, let. For den travle kunde, eller kunden der ønsker at lade sig inspirere.

Kan direkte overføres til Irma. F.eks.:
Kød og grønt i køleudstillingsboks.
Små udstillingsborde samt hylde over boks med tilbehør til retten, samt det lille ekstra. F.eks. i form af vinen der passer til eller noget andet.Forslag kan evt. udarbejdes centralt eller af udvalgte, så alle ikke skal opfinde den dybe tallerken.

20110927-192026.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s