Læring fra dag 2

Vi har set en masse butikker og oplevelser, som alle taler ind i samme mantra “Når du gør noget, så gør det 100%”. Det er nok den læring, jeg tager med fra dag 2. Jeg synes, det er svært at oversætte de ting vi så i Puma, Nike, Apple Store, Empire State Building osv. til min hverdag i REMA 1000 Tønder. Men der er ingen tvivl om, at amerikanerne går all in, når de gør noget, fuldstændig renset for jantelov. Det kan vi lære noget af. Se fx billederne fra en bar, der er klar til halloween 🦇

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s