Læring fra dag 1

Efter en god nats søvn og indtrykkene er blevet lagret lidt bedre, vil jeg lave en lille status på, hvad jeg tænker, jeg kan tage med hjem og gøre noget ved i REMA 1000 Tønder .

Trader Joe’s er sindssygt stærke på private label og inspiration. Jeg tænker, vi kan lave noget lignende med fx et varestativ med REMA 1000 varer med en historie eller inspiration til, hvordan kunden kan bruge det.
Whole Foods er virkelig dygtige til at stå frem og forpligte sig og fortælle kunden, hvad butikkens værdier er, og hvad kunden kan forvente. Det arbejder vi også med i REMA 1000, men jeg tænker, der er nogle niveauer her, vi kan bygge på. Vi er en værdidreven virksomhed, og det er op til den enkelte købmand at få oversat værdierne i sit lokalsamfund. Det vil jeg arbejde med at blive bedre til.
Jeg er overrasket over, hvor få medarbejdere, jeg ser med ægte passion i øjnene. For mig virker det til at de fleste udfører deres job, og gør det godt men ikke med hjertet og passionen. Jeg tror på, at passionen, ilden i øjnene og energien hos medarbejderne er vores vigtigste ressource. Så her vil jeg mene, vi er foran, og at vi skal fortsætte det 😁

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s