Macy’s – største stormagasin i verden

Macy’s Herald Square er flagskibet over stormagasiner. Bygningens 400.000 kvadratmeter, der inkluderer 200.000 kvadratmeter detailareal, gør det til det største stormagasin i USA og blandt de største i verden.

Stormagasinet er uden sammenligning med alt andet, jeg tidligere har oplevet.

Der er interaktive områder med plads til leg, sjov og ballade. En folkemængde uden lige, hvilket også vidner om deres evne til at omfavne alle prisklasser. Og som prikken over i’et kan du også opleve verdens første rulletrappe i centeret.

Macy’s skal besøges, hvis man rammer New York.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s