Butik uden ansatte – Amazon

Der har været meget fokus på Amazons totalt digitaliseret butik, hvor du indlæser din mobiltelefon ved indgangen handler og forlader butikken igen – efterfølgende bliver beløbet automatisk fratrukket din konto.

Ingen tvivl om, at Amazons koncept er super nemt, men samtidig foran sin tid. Butikken bar præg af mange udsolgte situationer, og mange kunder, som valgte at handle andre steder,  da oprettelsen som bruger er tidskrævende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s