Tidlig morgen i New York

New York sover aldrig. Det er ikke en skrøne, og det gjorde jeg heller ikke med jetlag😀 En lang morgentur gennem små gader med indtryk af en storby, hvor millioner af mennesker skal have morgenkaffe og en croissant. Boder bliver stablet op med friske frugter, og selv den mindste lille asiatiske butik pudser vinduer og vasker fortorvet. Bagerier klargør dejen og vareleveringer, inden trafikken bliver alt for hektisk. Alle man får øjenkontakt siger “G’morning” Det en helt normal dag i NY, jeg er sikker på, den bliver god😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s