Tidlig morgen i New York

New York sover aldrig. Det er ikke en skrĂžne, og det gjorde jeg heller ikke med jetlag😀 En lang morgentur gennem smĂ„ gader med indtryk af en storby, hvor millioner af mennesker skal have morgenkaffe og en croissant. Boder bliver stablet op med friske frugter, og selv den mindste lille asiatiske butik pudser vinduer og vasker fortorvet. Bagerier klargĂžr dejen og vareleveringer, inden trafikken bliver alt for hektisk. Alle man fĂ„r Ăžjenkontakt siger “G’morning” Det en helt normal dag i NY, jeg er sikker pĂ„, den bliver god😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s