Shanghai 2019 – lessons learned

En fantastisk inspirerende tur til Shanghai er vel overstået. En stor tak til ZBC, Dansk Erhverv og Dansk Handelsblad for at støtte op om Danish Retail Award, og gøre det muligt at sende os prisvindere på denne fantastiske rejse. Kæmpe tak skal også lyde til vores utrættelige guide Glenny og ikke mindst opbakningen fra Sysser hjemmefra. Og selvfølglig en kæmpe tak til mine fantastiske rejse buddies Anders og Sander. I har været en lige så stor inspiration som alle butikkerne i Shanghai. Jeres dedikation, kæmpe viden, ambitioner og hårde arbejde er forbilledligt og en kæmpe inspiration.

Vi er alle blevet klædt på til at sparke nyt liv i vores butikker, og skabe bedre vilkår for vores kunder og medarbejdere, og måske hjælpe til at skubbe dansk detailhandel i den rigtige retning.

Jeg har forsøgt at samle mine indtryk i overskrifter:

1) LÆR AF LUKSUS BRANDs

Brug lys, lyd, duft, og opfør dig som et luksus brand. Brug elektronikkens mange muligheder til at skabe digitale overraskelser. Drop “varer sælger varer”. Less is more!! Dyre produkter får mellem kategorien til at se billigere ud. Man skal turde at sælge rødvin til 20.000 – selv i et supermarked.

2) GÅ ALL IN – VIS HVAD DU KAN

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s