Day one!

Klokken er 6.49, og det er lørdag,  og om ganske få timer afgår flyet mod Singapore. Forventeligt en tur fyldt med oplevelser, inspiration og indtryk som kan gøre mig “endnu” klogere…

Tiden efter uddelingen af Danish Retail Award har været for vild. Al den opmærksomhed, alle de lykønskninger og al den kærlighed der er strømmet mod mig de sidste 14 dage er second to none. Så mange forbindelser jeg har mødt på min vej gennem 25 år i dansk detailhandel har brugt lidt af deres kostbare tid på at sende mig en hilsen. Absolut rørende, men også et testamente på, at det svarer sig at behandle alle man møder på sin vej ordentligt.

Således har mit LinkedIn opslag hvori jeg takker for prisen og opmærksomheden næsten nået 25000 visninger…. vildt hva😊

Nu vil jeg nyde den sidste formiddag i en uges tid med ungerne, inden jeg drager i lufthavnen og påbegynder dette eventyr. Kæmpe tak til ZBC, Dansk Erhverv, Dansk Handelsblad og ikke mindst Salling Group for at jeg sidder lige her lige nu!

Vi skrives ved snarest!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s