Choose, customize, create din egen sko.

Hos Converse ser vi den meget typiske og personlige livsstil, som vi ofte ser i New York. Her kan du designe din egen sko efter behov. Du kan få noget, andre ikke har. Jeg så en kvinde få overrakt sine nye sko, som hun selv havde været med til at designe. Det smil, hun havde på sine læber, lyste hele butikken op, og jeg er sikker på, at hun gik derfra med begejstring og stor tilfredshed. Det var en rigtig god oplevelse for hende, og det blev også til en god oplevelse for mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s