Enjoy :)

Whole foods market 95E st. New York

Vi besøgte et fantastik whole food marked igår, hvor vi fik en speciel service på en ganske simpelt og anderledes måde. Jeg henvender mig til en medarbejder i butikken, da jeg ønsker at se på noget chokolade .Medarbejderen viser mig pænt hen til sektionen hvor de har chokolade, og der bliver pænt sagt: Enjoy. Dette simple ord bringer et smil frem hos mig. Jeg synes, at Enjoy på rigtig mange områder giver en anderledes oplevelse af serviceniveauet og et ord, som jeg husker.

One Comment Tilføj dine

  1. somizbc siger:

    Reblogged this on Trends and directions-kursus i London and commented:
    Fuldstændig rigtigt – dejligt ord, og jeg har prøvet at oversætte det til dansk, men…? Har du et godt forslag?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s