Skab flere kunder

Dette viser en MPOS-enhed og er simpelthen en transportabel varescanner og kortmaskine i en. Det særlige er, at bagsiden (varescanner-funktionen) fungerer ved hjælp af iPhone. Vi oplevede denne i Metro, som er et stormagasin. De oplever i perioder kø, hvor ventetiden er 15 minutter, så for at mindske antallet af kunder i kø og derfor også risikoen for tabt salg, har man investeret i iPhones og iPads til de ansatte (op imod 240 stk af hver!).

Den ansatte sætter så sin iPhone i MPOS, og kan nu foretage salg overalt på butiksgulvet. Når alle varer er scannet og kunden har betalt, sendes kvitteringen til en af de trådløse printere, der findes rundt i butikken. Alle salg registeres og kan følges/trackes via den normale salgscomputer.

Yderligere bruger de ansatte iPads til bl.a. at kontakte deres nabobutikker, hvis en pågældende vare ikke er på lager. Eks. en kunde, der ønsker en bestemt sko i str 38. Så kontakter den ene butik den anden via FaceTime og kunden har mulighed for at se, at det er den korrekte model og str. der bliver lagt til side.

20131007-205049.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s