Det er tryllende let.

Fantastisk indkøbs oplevelse.

Tænk sig at komme kørende i sin bil og lande i et indkøbscenter, hvor parkeringsdækket er så rent, at du kan hoppe ud ad bilen i hvide tennissokker, og de vil stadig være rene, når du går ud i centeret!!! Det er da det, jeg kalder verdensklasse!
Du kan også vælge at sidde lidt i de røde kvalitetslæder møbler, inden du forlader området for at gå på oplevelse i centeret.

Måske havde du bestilt tid om formiddagen til at synge karaoke, eller du ville motionere i fitness afdelingen og herefter en svømmetur i det fri på øverste dæk.
Oplevelser er der mange af. En af de tusindevis af andre oplevelser kunne være: Hvad med at tage på indkøb i børneafdelingen ? Tage en slapper i legeområdet, hvor børnene aktiveres ordentligt? Børnenes sanser bliver påvirket positivt med leg, og de vil med sikkerhed bestemme, hvor næste indkøb skal foretages.
Hvorfor skal kunderne tage i en lokal idræts/skøjtehal for at stå på skøjter, når det hele kan fortages i centeret, med udkik over skylines?
Mor og børn sendes ud på skøjter på 6. etage og far går på 8.etage og hokus pokus, så får han udlevet sin trylledrøm. At blive set og hørt i projektørlysets klare skær.
Man kan kort fortalt sige, at der bliver tryllet med kundernes sanser.

Inden familiehyggen drager mod enden, vil det være super bedst at tage i supermarkedet. Selvfølgelig også her er der rent og venligt. Her kan familien få købt noget super kost, til at få tanket energi på den brugte krop.
Hokus pokus, det er ikke svært at leve det sunde liv – med inspiration.

I Hong Kong gør man det nemt, lækkert og flot, alt imens mennesker lever tæt sammen med respekt for hinandens værdier.

20121005-101755.jpg

20121005-101913.jpg

20121005-102011.jpg

20121005-102045.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s