Service til fingerspidserne!

The Steak House – Salisbury Road Hong Kong
Her har de forstået det! Vi har igen et eksempel på “den røde tråd” i alt, hvad de har med at gøre. Jeg kan nævne modtagelsen og måden, vi bliver tiltalt på – “Må jeg ha’ lov til at…..?” Venligt, høfligt og alligevel med en snert af autoritet. En ting er, at maden er fantastisk! – en anden ting er præsentationen af det hele. – “Hvilken kniv ønsker du at spise med?” “Hvilken salt ønsker du? Vi har 10 forskellige hjemmelavede :-)” “Hvilken sennep……” Efter hovedretten – en lille detalje med et lille minimalistisk fad med små “stof-dutter”. Lidt vand over- og op popper vaskeklude til hænderne. Smuk detalje 🙂
En ren fornøjelse!

20121003-172323.jpg

20121003-172434.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s