Udstilling af kød

En ret spændende dag med mine kollegaer. En ting jeg bed meget mærke i er deres måde at udstille deres kød. Her ser man varen, emballagen er nærmest skjult. Sammenlignet med hjemme i Netto hvor vi ser emballagen mere end selve varen. Dette er noget, jeg vil tage med mig hjem og håbe at vi kan føre ideen ud i butikkerne. Er ret sikker på at det kan gavne Nettos omsætning gevaldigt efter min personlige mening.

20120930-185244.jpg

20120930-185256.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s