Jeg elsker mit job…og jeg er god til det!

Stolthed og glæde er en ting som har gjort stort indtryk på mig gennem vores nu 3 dage i Dubai. Overalt hvor vi kommer mødes man af imødekommende smil og positiv energi – Specielt bemærker jeg de ansattes stolthed over deres job, hvad enten vi møder staff eller storemanagers. Ikke en påtaget stolthed, men virkelig en følelse af, at man lægger en ære i sit job og yder sit bedste. Det får mig til at reflektere over hvordan vi møder vores kunder i den danske detailhandel. Er vi og vores personale ligeså stolte af vores job – bør vi ikke være det?

Mon denne stolthed kan importeres til Danmark?

Jeg tror vi kan nå langt, hvis vi som detailfolk stopper op og sætter vores butikker lidt i perspektiv. Stopper op sammen med vores personale og kigger på hvor mange kunder vi uge for uge servicerer og giver en oplevelse – eller bør give en oplevelse – når de kommer I vores butikker.

Efter en enestående oplevelse på Gordon Ramsay’s restaurant Verre hvor kvalitet, service og indtryk gik op i en højere enhed, forlod jeg en restaurant med en følelse af at “have været på besøg” hos en familie af ansatte, hvor ledelse, stolthed og perfektion var grundlaget for en unik aften. Den følelse fik mig til at tænke: Lad os være stolte af hvad vi laver for det skinner 110% igennem overfor vores kunder. Vi kan lære meget af salgsteknikker, teori og spacemanagement, men stolthed virker overbevisende og styrker det koncept vi præsenterer for vores kunder. Fortæl jeres kunder hvad I er bedst til og gør det med stolthed så virker det troværdigt.

20110928-053227.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s