Verdensklasse

Sikke en ankomst til Dubai. Min kuffert kom direkte fra bagagebåndet til mit hotelværelse, køerne bliver sprunget over via veloplagte guides og på hotellet bliver vi modtaget, som små konger. Man skal ikke stå ved en skranke efter en lang rejse, men vi bliver tjekket ind fra store lædersofaer, mens en sværm af utrolig imødekommende og venlige hotelmedarbejdere komplimenterer os med, kolde drikke, lækre dadler og opfriskende klude med mynte.
Vores tre ZBC-guides har via deres store engagement skabt en forventning og lyst til at få en yderst inspirerende tur. Blandt andet er min iPad efter introduktion blevet forvandlet fra en lækker feature til arbejdsredskab med uanede muligheder. Verdensklasse er ikke nogen overdrivelse – der lagt op til en unik oplevelse, som jeg er glad for at være en del af.

20110927-200130.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s