OMG endnu et storcenter 🤦‍♂️

Dag 3 i Shanghai – en ny dag truer 😅

 

placeholder://

K11 Art Mall.

 

Heldigvis har Glenny fundet nye spændende ting, vi skal se – bl.a. K11 Art Mall – et shoppingcenter, hvor indkøbsmuligheder er mikset med moderne kunst. Masser af god inspiration til nye vinkler at præsentere butikker og oplevelser på.  Bl.a. var den kedelige kælder en opdagelsesrejse i de nyste Lincoln bilmodeller, og på tagterrassen kunne man blande sin egen parfumeduft i rosenparken. Alt sammen noget der får forbrugere til at øge besøgstiden og dele oplevelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s